Smolders Schoenen

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om de bestelling te ruilen of retourneren in één van de filialen van Smolders?

Ja, dit is mogelijk. Teruggave van het aankoopbedrag gebeurt echter wel via de bank. Dit is voor ons een veiligere manier gezien de hoeveelheid geld die we anders in kas zouden moeten hebben.

Is het mogelijk om de bestelling te betalen in één van de filialen van Smolders?

Het is mogelijk om uw bestelling te betalen in één van onze winkels.

Wat is de levertijd en wat bedragen de verzendkosten?

Uw bestelling wordt in Nederland GRATIS bezorgd. Wanneer u vanuit het buitenland een bestelling plaatst, dan worden de verzendkosten automatisch aangegeven. De kosten zijn per land verschillend.

Uw bestelling wordt aan huis bezorgd door Post NL. Alle bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur besteld zijn worden dezelfde dag nog aangeboden aan Post NL. In principe levert Post NL uw pakketje de volgende werkdag bij u af. Weekend bestellingen worden doorgaans op dinsdag bezorgd. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen bij Post NL

Op de dag dat uw bestelling is verstuurd ontvangt u van ons een track&trace code waarmee u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. U kunt uw zending volgen op www.postnl.nl/directregelen.

Uw bestelling wordt 2 keer aangeboden door Post NL, is er de tweede keer wederom niemand aanwezig op het bezorgadres dan kunt u het pakket de volgende werkdag bij het postkantoor ophalen. Let op, u dient zich wel te legitimeren wanneer u het pakket ophaalt. Het pakket blijft 3 weken op het Postkantoor liggen, hierna zal het pakket aan ons worden geretourneerd.

Wat zijn de mogelijke betaalwijzen?

Bij ons kunt u betalen met IDEAL.

IDEAL:

Ideal is een veilige en voor veel mensen een vertrouwde manier van betalen. Maakt u gebruik van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS regio Bank of Triodos Bank dan kunt u direct met Ideal betalen. Meer informatie vindt u op www.ideal.nl

Wat is de procedure van ruilen of retourneren?

Uiteraard is het mogelijk dat het artikel niet goed past of niet voldoet aan uw verwachtingen. Geen probleem! Bij ons kunt u de bestelling binnen 14 werkdagen retourneren. Bij een retourzending is het van belang dat de schoenen in de originele doos met bijbehorende labels worden terug gestuurd. Nadat het pakket door ons is ontvangen, artikel(en) is niet beschadigd noch gebruikt, wordt overgegaan op het terugbetalen van het aankoopbedrag.

Retourneren van een artikel

U kunt het product in de originele verpakking voorzien van een document met uw gegevens, naam, betaalbewijs – ordernummer en bankgegevens, versturen naar onderstaand adres. Zorg er voor dat uw zending voldoende is gefrankeerd en lever de doos in bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Een goede tip voor u, vraag bij het inleveren van het pakket altijd een verzendbewijs. Dit voor het geval uw pakket zoek raakt.

Smolders Schoenen Oisterwijk B.V.
T.a.v. afdeling klantenservice
Dorpsstraat 44
5061 HL Oisterwijk

Ruilen van een artikel

Mocht u het artikel willen ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, dan dient u het artikel aan ons te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen.

Uitzonderingen:

  • Producten die beschadigd of gebruikt zijn
  • Artikelen die zijn aangekocht middels een tegoedbon(nen)
  • Artikelen zonder originele verpakking
  • Onderhoudsartikelen
Vragen over dit product

Heeft u vragen over dit product? Bel ons via 013 - 521 00 49 of stel uw vraag per mail via [email protected]. Wij helpen u graag verder.

Daarom Smolders Schoenen
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Ruilen en retourneren is ook mogelijk in onze winkels
  • Niet goed geld terug, ook op afgeprijsde artikelen
  • Snel en veilig betalen via Ideal

“ Smolders Schoenen volgt de laatste trends op de voet, heren- dames- en kinderschoenen. U vindt dan ook altijd de nieuwste schoenen in onze winkels, van comfort tot modieus van klein naar groot. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of onze acties, volg ons dan op Social media. ”

Nieuwsbrief