Smolders Schoenen

Ruilen of retourneren

Uiteraard is het mogelijk dat het artikel niet goed past of niet voldoet aan uw verwachtingen. Geen probleem! Bij ons kunt u de bestelling binnen 14 werkdagen retourneren. Bij een retourzending is het van belang dat de schoenen in de originele doos met bijbehorende labels worden terug gestuurd. Nadat het pakket door ons is ontvangen, artikel(en) is niet beschadigd noch gebruikt, wordt overgegaan op het terugbetalen van het aankoopbedrag.

Retourneren van een artikel

U kunt het product in de originele verpakking voorzien van een document met uw gegevens, naam, betaalbewijs – ordernummer en bankgegevens, versturen naar onderstaand adres. Zorg er voor dat uw zending voldoende is gefrankeerd en lever de doos in bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Een goede tip voor u, vraag bij het inleveren van het pakket altijd een verzendbewijs. Dit voor het geval uw pakket zoek raakt.

Smolders Schoenen Oisterwijk B.V.
T.a.v. afdeling klantenservice
Dorpsstraat 44
5061 HL Oisterwijk

Download retourformulier

Download uw retourformulier indien u een artikel wenst te retourneren. 

Ruilen van een artikel

Mocht u het artikel willen ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, dan dient u het artikel aan ons te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen.

Uitzonderingen:

  • Producten die beschadigd of gebruikt zijn
  • Artikelen die zijn aangekocht middels een tegoedbon(nen)
  • Artikelen zonder originele verpakking
  • Onderhoudsartikelen
Vragen over dit product

Heeft u vragen over dit product? Bel ons via 013 - 521 00 49 of stel uw vraag per mail via [email protected]. Wij helpen u graag verder.

Daarom Smolders Schoenen
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Ruilen en retourneren is ook mogelijk in onze winkels
  • Niet goed geld terug, ook op afgeprijsde artikelen
  • Snel en veilig betalen via Ideal

“ Smolders Schoenen volgt de laatste trends op de voet, heren- dames- en kinderschoenen. U vindt dan ook altijd de nieuwste schoenen in onze winkels, van comfort tot modieus van klein naar groot. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of onze acties, volg ons dan op Social media. ”

Nieuwsbrief