Smolders Schoenen

Peter Kaiser schoenen

Peter Kaiser is één van de oudste schoenenmerken in Europa. De Duitse firma werd in 1838 opgericht in het Zuid-Duitse Pirmasens en overleefde in die tijd alle andere schoenfabrieken met het grootste gemak. Dat is te danken aan het vakmanschap en een uitstekend Duits productieproces. Het Peter Kaiser modehuis is dan ook legendarisch te noemen.

Wereldwijd worden de consumenten gegrepen door de vooruitstrevende collecties van Peter Kaiser. Het onderscheidend vermogen wordt gerealiseerd door het gebruik van de beste en mooiste materialen, de hoogste standaarden in kwaliteit en een perfecte pasvorm.

Op het hoofdkantoor, Pirmasens, wordt voortdurend gewerkt aan de collectie. De schoenen van Peter Kaiser blijven klassiek maar zijn elke keer weer uniek in haar soort.

Peter Kaiser heeft schoenen voor elke gelegenheid en schoenen die passen bij elke outfit. Bent u benieuwd naar de enorme collectie van Peter Kaiser, neem dan snel een kijkje in onze webshop of bezoek één van onze winkels. Laat u verrassen door de prachtige collectie van Peter Kaiser.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

“ Smolders Schoenen volgt de laatste trends op de voet, heren- dames- en kinderschoenen. U vindt dan ook altijd de nieuwste schoenen in onze winkels, van comfort tot modieus van klein naar groot. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of onze acties, volg ons dan op Social media. ”

Nieuwsbrief