Mijn winkelwagen 0

Smolders Schoenen

De winnaar van onze Facebook actie is bekend

De reacties op de Facebook Like & Win actie van vorige week waren top. Binnen 24 uur zaten we op 250 likes! We danken iedereen voor hun deelname en we feliciteren Nienke Mathijssen! Zij is de winnaar van onze Gabor Like & Win actie en ze mag in één van onze winkels een paar damesschoenen uitzoeken uit de prachtige nieuwe Gabor lente en zomer collectie 2016.

Geef een reactie

Over Smolders Schoenen

Contact

Dorpsstraat 44, 5061 HL Oisterwijk

013 - 521 00 49

info@smoldersschoenen.com

Onze winkels

“ Smolders Schoenen volgt de laatste trends op de voet, heren- dames- en kinderschoenen. U vindt dan ook altijd de nieuwste schoenen in onze winkels, van comfort tot modieus van klein naar groot. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of onze acties, volg ons dan op Social media. ”

Nieuwsbrief