Smolders Schoenen

Nieuwe collectie zomer 2016 is binnen

Onze nieuwe collectie schoenen voor de zomerseizoen 2016 is binnengekomen en u kunt vanaf vandaag de nieuwe collectie damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen bewonderen, passen en kopen in onze winkels in 's Hertogenbosch, Oisterwijk, Veldhoven en Vught.

De nieuwe collectie is nog niet geheel online te bestellen. In de komende weken worden er nog schoenen uit de nieuwe collectie gefotografeerd en gepubliceerd op de website.

Geef een reactie

“ Smolders Schoenen volgt de laatste trends op de voet, heren- dames- en kinderschoenen. U vindt dan ook altijd de nieuwste schoenen in onze winkels, van comfort tot modieus van klein naar groot. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of onze acties, volg ons dan op Social media. ”

Nieuwsbrief