Smolders Schoenen

Smolders Schoenen neemt Van Der Steen Schoenen in Vught over

Van der Steen Schoenen is de vijfde Brabantse schoenenwinkel die onder de vlag van Smolders Schoenen gaat opereren. Op 13 februari 2016 hebben Jules en Mientje Van der Steen afscheid genomen van de schoenenwinkel in Vught die zij meer dan 40 jaar hebben gerund. Aansluitend is de winkel twee weken dicht gegaan voor een restyling en op 20 februari is de winkel feestlijk geopend. Lees verder

Geef een reactie

“ Smolders Schoenen volgt de laatste trends op de voet, heren- dames- en kinderschoenen. U vindt dan ook altijd de nieuwste schoenen in onze winkels, van comfort tot modieus van klein naar groot. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of onze acties, volg ons dan op Social media. ”

Nieuwsbrief