Smolders Schoenen

Uw selectie
On Sale Filter
 1. On Sale (1)
Categorie
  1. Dames (2)
Kleur
 1. Camel (1)
 2. Cognac (1)
Maat
 1. 40 (1)
 2. 41 (2)

Lilian schoenen

Italiaanse kwaliteit en klasse

Lilian is een kleine handwerkfabriek in de Italiaanse provincie De Marche. Filippo Sgariglia heeft de fabriek ruim veertig jaar geleden samen met zijn vrouw Lilian opgericht. Inmiddels werken er, inclusief thuisnaaisters, dertig mensen voor de fabriek. Een groot deel van hen is familie van Filippo en Lilian. De productie vindt voor de volle 100% plaats in Italië. En dat is te zien. Lilian wordt met vakmanschap en liefde gemaakt. De fabriek is gespecialiseerd in goed passende modische damesschoenen met bijpassende tassen en riemen onder het merk Lilian.

Lilian schoenen zijn meer dan een kijkje waard. Pure elegantie, mooiste materialen en de beste kwaliteit zijn kenmerkend voor Lilian schoenen. Laat u verrassen door de prachtige collectie van Lilian schoenen en neem snel een kijkje in onze Webshop of bezoek één van onze winkels.

2 artikel(en)

 • 11593 Suede 502 Zebra 502
  € 250,00
 • -50%
  10481P-Hazelnoot

  Normale prijs: € 210,00

  Special Price € 105,00

2 artikel(en)

“ Smolders Schoenen volgt de laatste trends op de voet, heren- dames- en kinderschoenen. U vindt dan ook altijd de nieuwste schoenen in onze winkels, van comfort tot modieus van klein naar groot. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of onze acties, volg ons dan op Social media. ”

Nieuwsbrief