Smolders Schoenen

Van Lier schoenen

Van Lier schoenen

Van Lier schoenen is opgericht in 1815 in het Brabantse Loon op Zand. Van Lier heeft dus inmiddels 200 jaar ervaring in het fabriceren van schoenen en doet dat ook met verve. Elk seizoen wordt er weer een mooie collectie herenschoenen gepresenteerd, variërend van een molière tot aan een hippe vrijetijdsschoen. Van Lier blijft continue ontwikkelen, speelt met kleuren en gebruikt alleen de beste materialen.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve goede schoen met een perfecte pasvorm en een optimaal draagcomfort, dan kiest u voor Van Lier. Kijk in onze webshop voor het totale aanbod van Van Lier Schoenen.

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Online herenschoenen bestellen

Schoenen bestellen was nog nooit zo makkelijk. U bent een paar klikken verwijderd van uw favoriete schoenen. Op smolderschoenen.com vindt u een zeer groot aanbod in dames- heren- en kinderschoenen van alle bekende topmerken.

Onze voorraad wordt real-time bijgehouden, dus geen teleurstellingen achteraf. Bestellingen voor 15:00uur worden dezelfde dag nog aangeboden aan PostNL. Alle bestellingen vanaf 50,00 Euro worden gratis in Nederland en België geleverd. Natuurlijk kan het voorkomen dat het artikel niet goed past of niet aan uw wensen voldoet, geen probleem! Bij Smolders Schoenen heeft u het recht om binnen 14 dagen om het artikel te retourneren. Retourneren kan gratis via ons Antwoordnummer.

“ Smolders Schoenen volgt de laatste trends op de voet, heren- dames- en kinderschoenen. U vindt dan ook altijd de nieuwste schoenen in onze winkels, van comfort tot modieus van klein naar groot. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of onze acties, volg ons dan op Social media. ”

Nieuwsbrief