Smolders Schoenen

Peter Kaiser schoenen

Peter Kaiser schoenen

Peter Kaiser is één van de oudste schoenenmerken in Europa. De Duitse firma werd in 1838 opgericht in het Zuid-Duitse Pirmasens en overleefde in die tijd alle andere schoenfabrieken met het grootste gemak. Dat is te danken aan het vakmanschap en een uitstekend Duits productieproces. Het Peter Kaiser modehuis is dan ook legendarisch te noemen.

Wereldwijd worden de consumenten gegrepen door de vooruitstrevende collecties van Peter Kaiser. Het onderscheidend vermogen wordt gerealiseerd door het gebruik van de beste en mooiste materialen, de hoogste standaarden in kwaliteit en een perfecte pasvorm.

Op het hoofdkantoor, Pirmasens, wordt voortdurend gewerkt aan de collectie. De schoenen van Peter Kaiser blijven klassiek maar zijn elke keer weer uniek in haar soort.

Peter Kaiser heeft schoenen voor elke gelegenheid en schoenen die passen bij elke outfit. Bent u benieuwd naar de enorme collectie van Peter Kaiser, neem dan snel een kijkje in onze webshop of bezoek één van onze winkels. Laat u verrassen door de prachtige collectie van Peter Kaiser.

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Online damesschoenen bestellen

Schoenen bestellen was nog nooit zo makkelijk. U bent een paar klikken verwijderd van uw favoriete schoenen. Op smolderschoenen.com vindt u een zeer groot aanbod in dames- heren- en kinderschoenen van alle bekende topmerken.

Onze voorraad wordt real-time bijgehouden, dus geen teleurstellingen achteraf. Bestellingen voor 15:00uur worden dezelfde dag nog aangeboden aan PostNL. Alle bestellingen vanaf 50,00 Euro worden gratis in Nederland en België geleverd. Natuurlijk kan het voorkomen dat het artikel niet goed past of niet aan uw wensen voldoet, geen probleem! Bij Smolders Schoenen heeft u het recht om binnen 14 dagen om het artikel te retourneren. Retourneren kan gratis via ons Antwoordnummer.

“ Smolders Schoenen volgt de laatste trends op de voet, heren- dames- en kinderschoenen. U vindt dan ook altijd de nieuwste schoenen in onze winkels, van comfort tot modieus van klein naar groot. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of onze acties, volg ons dan op Social media. ”

Nieuwsbrief