Mijn winkelwagen 0

Smolders Schoenen

Converse schoenen

Converse schoenen voor het hele gezin, dames- heren en kinderen.

Converse is een zeer bekend en gerenommeerd schoenenmerk met een lange geschiedenis. In het begin van 1900 werden de eerste Converse schoenen al geproduceerd. Toen in 1917 de basketbalschoenen werden gelanceerd, begon het echte grote succes. In de jaren ’50 en ’60 waren Converse schoenen hét merk sportschoenen in de VS. Er kwam echter steeds meer concurrentie, waardoor Converse zijn deuren in 2001 moest sluiten. In 2003 werd het merk overgenomen door Nike, waarna er een ware comeback van de Converse sneakers kwam. Populaire modellen als de All Star, Chuck Taylor en de One Star zijn nu niet meer weg te denken van de wereldwijde schoenenmarkt!

Converse schoenen hebben veelal een dikke rubberen zool en zijn verkrijgbaar in lage en hoge modellen. De materialen die worden gebruikt zijn met name linnen, echter worden er ook steeds meer leren varianten op de markt gebracht. Smolders Schoenen heeft een uitgebreide collectie Converse schoenen voor dames- heren en kinderen. Bekijk ons aanbod online of shop in één van onze winkels.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Smolders Schoenen

Contact

Dorpsstraat 44, 5061 HL Oisterwijk

013 - 521 00 49

info@smoldersschoenen.com

Onze winkels

“ Smolders Schoenen volgt de laatste trends op de voet, heren- dames- en kinderschoenen. U vindt dan ook altijd de nieuwste schoenen in onze winkels, van comfort tot modieus van klein naar groot. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of onze acties, volg ons dan op Social media. ”

Nieuwsbrief