Smolders Schoenen

Veilig betalen

Bij Smoldersschoenen.com kunt u gebruik maken van de volgende betaalwijzen:

IDEAL:

Ideal is een veilige en voor veel mensen een vertrouwde manier van betalen. Maakt u gebruik van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS regio Bank of Triodos Bank dan kunt u direct met Ideal betalen. Meer informatie vindt u op www.ideal.nl

Overboeking:

U kunt er ook voor kiezen om middels een overschrijving uw betaling te voldoen. Het kan immers voorkomen dat u niet direct toegang heeft tot uw bankzaken maar wel de bestelling in orde wilt maken. De bestelling wordt dan in behandeling genomen en na ontvangst betaling worden de schoenen direct aan u verstuurd. Bij deze betalingswijze worden de schoenen 5 dagen voor u gereserveerd. Mochten wij nog geen betaling hebben ontvangen na 5 dagen dan worden de schoenen weer terug in de verkoop geplaatst.

Mastercard:

Op smoldersshoenen.com heeft u de mogelijkheid om een bestelling af te rekenen met een MasterCard.

Visa:

Op smoldersschoenen.com heeft de mogelijkheid om een bestelling af te rekenen met een Visa creditcard.

Maestro

Mistercash:

Op smoldersschoenen.com kunt u ook betalen met Mistercash. Het is een samenwerking tussen drie financiƫle instanties, Fortis, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels. Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit een zeer handige en veilige manier van betalen.
Vragen over dit product

Heeft u vragen over dit product? Bel ons via 013 - 521 00 49 of stel uw vraag per mail via [email protected]. Wij helpen u graag verder.

Daarom Smolders Schoenen
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Ruilen en retourneren is ook mogelijk in onze winkels
  • Niet goed geld terug, ook op afgeprijsde artikelen
  • Snel en veilig betalen via Ideal

“ Smolders Schoenen volgt de laatste trends op de voet, heren- dames- en kinderschoenen. U vindt dan ook altijd de nieuwste schoenen in onze winkels, van comfort tot modieus van klein naar groot. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of onze acties, volg ons dan op Social media. ”

Nieuwsbrief