Smolders Schoenen

Bedrijfsinformatie

Over Smolders Schoenen
Smolders Schoenen is al 3 generaties werkzaam in de schoenen. Concreet betekent dit al meer dan 70 jaar ervaring . Ervaring, kennis en kunde zijn in de loop der jaren weer overgedragen aan een nieuwe generatie jonge ondernemers. Dhr. S. Smolders stond aan de wieg van Smolders Schoenen. Hij runde vanuit huis een schoenmakerij en stond met schoenen op de plaatselijke markt. De passie van schoenen werd in deze familie overgegeven op de nieuwe generatie en zo startten Mevr. E. Smolders haar eigen zaak in Bergeijk en uiteindelijk ook in Den Bosch. Na 40 jaar heel hard te hebben gewerkt maar altijd met een enorme passie, enthousiasme en gedrevenheid heeft Mevr. Smolders het stokje overgegeven aan haar kinderen, Monique en Alexander. Inmiddels staat dus de 3de generatie aan het roer en werken zij hard om een optimale collectie en service te bieden aan haar klanten. De winkels van Smolders Schoenen kenmerken zich door een open en warme sfeer en zijn laagdrempelig. De gepresenteerde collecties, dames- heren en kinderenschoenen maar ook tassen en andere accessoires voldoen aan de laatste trends. Bent u op zoek naar comfort of juist een modieuze schoen, dan verwelkomen wij u graag in één van onze winkels en leiden u graag persoonlijk rond.

Momenteel zijn er 3 fysieke vestigingen van Smolders Schoenen, te weten:

  1. Smolders Schoenen Oisterwijk;
  2. Smolders Schoenen Veldhoven;
  3. Van der Steen Schoene Vught;

Daarnaast is er ook een online shop waar een zeer uitgebreide dames- heren en kinderschoenen collectie wordt gepresenteerd.

Smolders Schoenen staat voor kwaliteit, deskundig advies en een uitstekende service.

Vragen over dit product

Heeft u vragen over dit product? Bel ons via 013 - 521 00 49 of stel uw vraag per mail via [email protected]. Wij helpen u graag verder.

Daarom Smolders Schoenen
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Ruilen en retourneren is ook mogelijk in onze winkels
  • Niet goed geld terug, ook op afgeprijsde artikelen
  • Snel en veilig betalen via Ideal

“ Smolders Schoenen volgt de laatste trends op de voet, heren- dames- en kinderschoenen. U vindt dan ook altijd de nieuwste schoenen in onze winkels, van comfort tot modieus van klein naar groot. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of onze acties, volg ons dan op Social media. ”

Nieuwsbrief