Mijn winkelwagen 0

Smolders Schoenen

An Schoenen, een begrip in Grave

In 25 jaar heeft An van Kerkhoff een schoenenwinkel met een bekende naam in de omgeving Grave opgebouwd. Haar dochter Danielle van Kerkhoff heeft de winkel overgenomen en samen met het team vakkundige medewerksters heeft zij jarenlang elk seizoen de collectie dames-, heren en kinderschoenen zorgvuldig samengesteld op diverse beurzen in binnen- en buitenland.

Overname

In augustus 2014 is An Schoenen overgenomen door Smolders Schoenen. Smolders Schoenen is een Brabants familiebedrijf met inmiddels vijf schoenenwinkels in de regio: 's Hertogenbosch, Vught, Oisterwijk, Veldhoven en Grave.

Omdat identiteit, kwaliteit en service belangrijk zijn voor Smolders Schoenen is er voor de klanten niets veranderd. In de An Schoenen winkel in Grave staat het vaste team medewerkers voor u klaar met hun vakkennis. Zij laten u graag kennismaken met de prachtige collectie dames- heren en kinderschoenen. De schoenencollectie van An Schoenen is geleidelijk aangepast aan de collectie in de andere Smolders schoenenwinkels. Door de gezamelijke ruime voorraad kunnen we u als klant beter voorzien van alle beschikbare maten en modellen.

Gezamenlijke webshop: www.smoldersschoenen.com

De klanten van An Schoenen kunnen niet alleen in de winkel terecht voor persoonlijk advies en het kopen van schoenen. Via deze webshop kunt u ook thuis online bestellen uit dezelfde schoenen collectie als in de winkel:

  • Bestel online en laat uw schoenen thuis afleveren.
  • Bestellingen kunt u ook in de winkel klaar laten zetten en afhalen.
  • U kunt ook schoenen in uw maat reserveren in de winkel zodat de schoenen klaar staan als u de winkel bezoekt.
  • Mocht u niet tevreden zijn over uw bestelling, dan kunt u de schoenen per post terugsturen of retourneren in de winkel in Grave, of een andere vestiging. 

De website www.anschoenen.nl is in maart 2016 opgegaan in de webshop van Smolders Schoenen. De aanwezige maten in Grave zijn afhankelijk van de actuele lokale voorraad. Online kunt u uit een ruimere voorraad bestellen.

Contactgegevens An Schoenen

Rogstraat 45
5361 GP Grave
Tel: 0486 - 47 65 12

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 20:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

Volg ons op Facebook

Volg onze social media voor de laatste trends, nieuws en acties

 
An Schoenenwinkel - Rogstraat 45 - Grave

Over Smolders Schoenen

Contact

Dorpsstraat 44, 5061 HL Oisterwijk

013 - 521 00 49

info@smoldersschoenen.com

Onze winkels

“ Smolders Schoenen volgt de laatste trends op de voet, heren- dames- en kinderschoenen. U vindt dan ook altijd de nieuwste schoenen in onze winkels, van comfort tot modieus van klein naar groot. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of onze acties, volg ons dan op Social media. ”

Nieuwsbrief